MikulásGyár 2013-ban is!

Dátum: 2013. december 6-22. között,
Időkeret: 2 vagy 4 óra,
Időpont: 09:00-21:00 között,

Tevékenységi terület: közösségi és kulturális.

"Tavalyi nagy sikernek köszönhetően, 260.000 rászorulónak tette szebbé és meghittebbé a karácsonyát a MikulásGyár. Idén ezt a számot a minimumnak tűztük ki!

A célunk, hogy legalább 300.000 rászorulónak küldhessünk ajándékot. Nagyon örülnénk, ha az Önök diákjai is csatlakoznának és részt vennének eme nemes kezdeményezésben önkéntes munkájukkal.

A rendezvény december 6 – 22. között, 09:00 – 21:00 óra között tart nyitva minden nap az 56-osok terén, ahova várjuk az ajándékozni, adakozni vágyókat.

Bízunk benne, hogy közreműködésükkel elérhetjük az idei évre kitűzött álomszámot, a rászoruló családok megsegítésére.

Természetesen örülnénk, ha minél többen segítenék a MikulásGyár zökkenőmentes működését, és az ajándékok problémamentes összegyűjtését. Tavaly azonban, a nem megfelelő magatartás miatt, történt néhány precedens. Reméljük, hogy ezek idén nem fognak megismétlődni, ezért szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy csak is felelősségteljes jelentkezőket várunk. A MikulásGyár szellemisége nem engedheti meg az illetlen viselkedést, és egymás testi épségét sem szeretnénk veszélyeztetni.

A nemrégiben bevezetett, kötelező önkéntes munkára vonatkozó törvényt is érdemes figyelembe venni az érettségi előtt álló fiataloknak, a MikulásGyár számukra kiváló lehetőséget jelenthet ennek teljesítésére, szociális érzékenységük fejlesztésére. Igény szerint, az iskolából hozott, erre vonatkozó igazolást hitelesítjük számukra.

  • Minden 18 éven aluli személy csak 1 nap tud nálunk részt venni az önkéntes programban.
  • Minden önkéntes minimum 2 órát, maximum 4 órát vállalhat egy napra.
  • Jelentkezés, bővebb információ: onkentes@mikulasgyar.hu

Köszönjük a lelkes támogatást!
Üdvözlettel:
A MikulásGyár szervezői"